Ikijään Mustasurma

Tietotaulu

10kk
Nimi: Ikijään Mustasurma ”Nasta”
Sukupuoli: narttu
Syntymäaika: 8.06.2016
Rekisterinumero: FI37106/16
Isä: Sydäntalven Ofelas
Emä: C.I.B POHJ MVA FI MVA DK MVA SE MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA LTV-13 KBHV-15 Majålkes Morsian
Väri: musta
Terveys: prcd-pra a, pompentauti ja DM N/N eli terve vanhempien tulosten perusteella, lonkat A/A, kyynärät 0/0, silmät ok, polvet ok (epävirallisesti)
Kasvattaja: Riikka Koskela/Susanna Talvitie, Seinäjoki/Nurmo, kennel Ikijään
Omistajat: Minna Rummukainen, Ristiina ja Heidi Ranta, Rovaniemi, asuu sijoituskodissa Rovaniemellä

Nastan emän Karran pentusuunnitelmia julkistaessa ilmoittauduin Riikalle ja kerroin olevani kiinnostunut narttupennusta. Tiesin, että kiinnostuneita oli muitakin ja että tällä tuurilla ei mikään ole niin varmaa kuin epävarma… Karra on Ruotsin tuonti ja edustaa taas hieman erilaista sukulinjaa, mitä minun omistuksessani aiemmin olevat koirat ovat. Kesäkuun alkupuolella Karra kuitenkin synnytti nelikon, josta onnekseni kolme neljästä oli narttuja. Kasvattini Jojon (Ikuisesti Aika Kone) emäntä oli jo aiemmin valitellut pentukuumetta ja kun kuulin, että mustissa kätyreissä oli asennetta erityisesti luonnepuolella, vinkkasin pennusta Rovaniemen suuntaan. Ei mennyt kauaakaan kun Heidi oli myyty ja kun Tarun kanssa ajelimme heinäkuussa kohti Nurmoa, ei päätöstä tarvinnut epäröidä. Nasta vaikutti jo pienenä luonteeltaan toimeliaalta ja koko pentue oli reipas, taisteluhaluinen ja tasainen. Kun Riikka valitsi omaan laumaansa merkkivärisen nartun, jäi Tarun ja minun päätettäväksi kumpi tummista tytöistä muuttaisi kenenkin jengiin.

Nasta muutti elokuun alkupuolella Rovaniemelle Heidin laumaan ja onkin ehtinyt pieneen ikäänsä kaikenlaista: on nähty lampaita, tehty jälkeä ja treffattu koirakavereita. Olen kovin iloinen, että Heidi Nastan laumaansa huoli ja Riikka meille tällaisen mahdollisuuden antoi. Kiitos! Odotan innolla minne kaikkialle Nasta vielä ehtiikään.

 Näyttelytulokset

[table “” not found /]

 

Sukutaulu

Sydäntalven Ofelas Finnmira’s Adonis Tuhatkaunon Arhippa
FIN MVA JMV-98 Sydäntalven Ahpebiegga
Sydäntalven Jääkukka FIN MVA Ikimuiston Eversti Könönen
Fidelis Jäätar
C.I.B POHJ MVA FI MVA DK MVA SE MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA LTV-13 KBHV-15 Majålkes Morsian POHJ MVA FI MVA FIN MVA SE MVA Shacal Darbanga Lumiturpa Koutakallo
Shacal Jalli
SE MVA NO MVA NOV-04 NOV-08 Majålkes Falli POHJ MVA FIN MVA SE MVA DK MVA NO MVA PMV-98 KBHV-99 Jahkkas Ilkikuri
SE MVA Majålkes Ajmi