Ikuisesti Aika Yllätys

Tietotaulu

IMG_0959.JPG_2
Hilla 4v, kiitos kuvasta Taru!
Nimi: Ikuisesti Aika Yllätys ”Hilla”
Sukupuoli: narttu
Syntymäaika: 21.07.2011
Rekisterinumero: FI48209/11
Isä: FI & EE MVA TK1 AD Miskajasmin Kuunloiste
Emä: Miikolan Safiiri
Väri: riistanvärinen
Terveys: Lonkat B/B, kyynärät 0/0, polvet 0/0, silmät terveet (viim. tark. 2/14), prcd-pra a, Pompentauti N/N (vanhempien tulosten perusteella)
Kasvattaja: Minna Rummukainen, Ristiina
Omistajat: Suvi Huuhtiainen, Ristiina

Hilla on ensimmäisen pentueen kasvattini ja se oli yhteisomistuskoirani pentueen emän omistajan ja hyvän ystäväni Marjo Vierikon kanssa. Hilla asuu sijoituskodissa Ristiinassa vanhemman suomenlapinkoiranartun kaverina lapsiperheessä.

Hilla on luonteeltaan helppo, vaivaton ja rauhallinen. Se ei isänsä tapaan hauku juuri ollenkaan ja tulee kaikkien koirien ja ihmisten kanssa toimeen kokoon, rotuun ja sukupuoleen katsomatta. Hilla on kierrellyt emäntänsä kanssa koiranäyttelyissä sekä matkannut välillä myös minun kanssani. Mukana ollessaan se on ollut hyvin helppo ja huomaamaton seuralainen. Luonnetestissä Hilla kävi syksyllä 2013 vähän reilu 2-vuotiaana ja paineistui kovasti testin edetessä. Arkielämässä se ei reagoi ukkoseen, ilotulitusraketteihin tai muihin koviin ääniin, vaikka suhtautuukin kaikkeen nöyrästi eikä sillä ole tarvetta pomotella laumasia ihmisiä tai koiria.

Hilla synnytti keväällä 2014 Ikuisesti B-pentueen ja näinollen täytti hienosti velvollisuutensa sijoituskoiranamme. Hilla eleli vaivattomasti lauman jatkona, se oli erittäin hyvä emä ja olen iloinen, että päädyimme ratkaisuun pennuttaa se.

slk_ikuisesti_aika_yllatys_TV_2

 Näyttelytulokset

[table “” not found /]

LTE

[table “” not found /]

Sukutaulu

FI & EE MVA TK1 AD Miskajasmin Kuunloiste FI & LT MVA Lappjedi Lapin Loimu FIN MVA Viksalan Ardna
Staalon Elik-Siiri
Miskajasmin Eriina Fidelis Miiko
FIN MVA Nepukatin Jasmin
Miikolan Safiiri Fidelis Miiko FIN MVA Kello Reijo
Fidelis Edelweiss
Nordanlidens Avani Fjällfarmens Sarri
Nordanlidens Satine