Miskajasmin Unariina

Tietotaulu

1v5kk
Nimi: Miskajasmin Unariina ”Riina”
Sukupuoli: narttu
Syntymäaika: 28.01.2015
Rekisterinumero: FI17481/15
Isä: Utuniityn Jäänmurtaja
Emä: Dagolas Qultsi
Väri: musta valkoin merkein
Terveys: Lonkat A/A, kyynärät 0/0, prcd-pra a, pompentauti N/N – terve, polvet 0/0, silmät kortik. katarakta (viim. tark. 9/16), sydänkuuntelu – ei sivuääniä, alapurenta
Kasvattaja: Anna-Maija Kuisma & Sanna Parviainen, Maavesi, kennel Miskajasmin
Omistajat: Ville Hämäläinen, Mikkeli

Riina muutti luovutusikäisenä Ristiinaan lähelle pappaansa ja isopappaansa, eikä kukaan tainnut osata arvatakaan että myöhemmin ne ovat osa samaa laumaa. Rimppana sopeutui hienosti ja lähes huomaamatta osaksi poikalaumaa ja sen kanssa on mutkatonta elää. Se ei pappansa tapaan juuri hauku, se on ahne ja se tulee poikkeuksetta kaikkien ihmisten ja koirien kanssa toimeen. Se on hyvin omapäinen ja toimelias, se tietää tasan tarkkaan mistä naruista vetää, jos luoksetulokutsu ei neidille paremman tekemisen ohessa maistu.

Valitettavasti Riinalla on alapurenta, joten siitä ei tule koskaan näyttely- tai jalostuskoiraa. Se on kuitenkin käynyt hakemassa yhden arvostelun arvosanalla HYL (syynä alapurenta) ja se on terveystarkastettu virallisesti. Riina on ”joutunut” poikien jalanjäljissä tutustumaan niin agilityn kuin tokonkin maailmaan ja tietää, että lihapullan eteen kannattaa hihnanpäätä vähän kuunnellakin.

 Näyttelytulokset

[table “” not found /]

Sukutaulu

Utuniityn Jäänmurtaja Miskajasmin Kuunloiste Lappjedi Lapin Loimu
Miskajasmin Eriina
Utuniityn Aurinkoneiti Lecibsin Sakarias
Fihtolas Venni
Dagolas Qultsi Aegirsson Duncan Mac Leod Ukalouk Des Chevaloupsgreg
Rahkkasan Biija
Dagolas Haltiatar Lumiturpa Eppu
Dagolas Ballero