Non-stop tokoa ja koevierailu

Non-stop treenit poikkeuksellisesti tällä viikolla keskiviikkona. Ryhmät olivat nyt yhdistetty, joten isolla porukalla Valmennusrenkaan treenileireilläkin tehtyjä ryhmäjuttuja. Sopii meille, samalla häiriöitä ja keskittymistä – niin ohjaajalle kuin koirallekin.

Alkuun seuraamista kahdessa ringissä eri suuntiin niin, että me sisemmässä ryhmässä vasemmalle = koira ringin sisälle päin ja Riikan käskyttäessä eri asennonvaihtoa vuorotellen. Reino oli niin super!!! Vasemmalle käännökset on meille jotenkin selvästi helpompia ja voi mikä tohina, kun tajusi että pallon saa jos vaan malttaa keskittyä. Käännöskin sujui hyvin, mutta huomasi, että erityisen vaikea treeni verotti nopeammin voimia ja keskittyminen vaati useamman käskyn kun treenit eteni. Jäävissä teki 85% varmuudella oikean asennon, mutta vaati selvästi normaalia huolellisemmin valmistelun ja käskyn, kun ajatukset harhaili hetkittäin myös muualla. Todella hyödyllistä meille. Seuraamisten jälkeen koirat kujaan ja jokainen kutsui koiransa yksitellen. Reino toiseksi viimeisenä koko kujan läpi, tuli hyvin ja reippaasti mutta ilmeestä näki että hirvitti!

Torstaina lähdettiin porukalla katsomaan koetta Pieksämäelle. Itselle koe oli ensimmäinen uusilla säännöillä, siispä oikein hyödyllistä. Oli kiva huomata ettei ne uudetkaan säännöt ole mahdottomia. Motivaatio kasvaa kohisten!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *