Tokoa tokoa tokoa…

Me ollaan reenailtu ahkerasti. Oon koittanut päivittäin tehdä ruutua ja merkin kiertoa eri paikoissa, eri merkkikartioilla, eri ruutunauhoilla ja ja ja.. Ja edistytäänhän me.

Ruutu sujuu alustalla hienosti. Se lähtee aavistuksen epävarmasti ja hinkkaamalla hämmentyy entisestään. Pitäisi vaan malttaa olla rauhallinen, antaa Reinolle aikaa ajatella ja lopettaa paineistuminen. Reippa osaa ja löytää kyllä.

Viime viikolla ennen kesätaukoa tehtiin viimeisellä non-stop-kerralla ns. loppukoe. Ensin Riikan häiriköidessä perusasentoa, joka oikein mainiosti. Hitsi, miten ollaankin tässä kehitytty. Olin itse huomattavasti rennompi ja se tuntuu heijastuvan koiraan. Ah!!! Seuraavaksi ohjattu seuraaminen, sekin oikein magea. Se on Reinon vahvinta alaa ja sitä on kiva tehdä. Liikkeestä istumista, joka myös ok. Nouto ohjatusti, juoksi täysiä namikupille, tajusi tehneensä virheen ja ilman lisäkäskyjä kapulalle, loppu ok. Voi Rutkula.. Hyppy myös mainio. Oli hieno setti!

Tarun ja koirien kanssa koulun kentällä. Samanlaista menoa, ei häiriöitä ohikulkevista lenkkeilijöistä tai mopopojista, eikä vierellä hommia tekevästä Hupista. Ruutu löytyi hyvin, selvästi aiempi aktiiviviikko painoi jaloissa.

Viikonloppuna ruutua kotipihassa (viikon heikoin!) ja rannalla. Tasaisesti kehitytään.

Tällä viikolla on käyty kahdesti Heidin ja Ekun kanssa Kookoolla. Maanantaina ruutu löytyi ok, Heidi avusti ja tavoitteena oli saada Reinolle rohkeutta lähteä ruutuun sekä merkinkiertoon. Oikein mainio, Reino jää herkästi palloon kiinni joten lopputreeni hössöttämiseksi.

Tänään tehtiin ohjatusti kaikki liikkeet: seuraaminen, liikkeestä seisominen, nouto, liikkeestä istu, luoksetulo, kaket, hyppy ja erikseen merkin kierto ja ruutu. Seuraaminen ihan super!!! Ääntä lähti mutta tarkkuutta ja tiiviyttä on. Mahtava. Palkkautui hyvin sosiaalisella palkalla ja oli kovin tohkeissaan. Seisominen ok, vähän teputti mutta jäi eikä kiertämisessä ongelmaa. Luoksetulo mahtava. Nouto hieno, ei ongelmaa, aavistuksen väljä loppu pa. Liikkeestä istu korostunut käsky, muuten hieno. Kaket alkuun lisäkäskyjä, Heidi jäi tarkoituksella koiran viereen joka selvästi vaikea. Maanantaina sama palkattuna ei tuottanut mitään ongelmia. Uusinta kierroksella ihan superit. Hyppy hieno.

Merkinkierto ylipitkällä matkalla hyvä, pitää vaan tehdä toistoja lisää. Ruutu ok, ennen koetta tehdään alustalla ja pidetään kivaa. Jäipä hyvä mieli, Reino on <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *