Utuniityn Jäänloiste

Tietotaulu

Nimi: Utuniityn Jäänloiste ”Taiga”
Sukupuoli: narttu
Syntymäaika: 15.3.2012
Rekisterinumero: FI25858/12
Isä: FI & EE MVA TK1 AD Miskajasmin Kuunloiste
Emä: Utuniityn Aurinkoneiti
Väri: riistanvärinen vaalein merkein
Terveys: Lonkat C/C, kyynärät 0/0, polvet 0/0, silmät terveet (viim. tark. 12/13), Pompen terve N/N (vanhempiensa statuksen perusteella), Prcd-pra a tai b vanhempien tulosten perusteella
Kasvattaja: Kaisa Vallius, Lieksa
Omistajat: Leena Koivusaari, Helsinki

Taiga on Onnin toisen pentueen tytär ja tärkeä, sillä sen takaa löytyy pala kaikkia poikiani Reinon papan, L. Sakariaksen löytyessä sen sukutaulusta. Taiga asuu sijoituskodissa Kokkolassa ja on toiminut Leena-emäntänsä ensimmäisenä ikiomana koirana ja tutustuttanut koiramaailmaan. Taiga on kokeillut tokoa, käynyt match showssa sekä muutamassa koiranäyttelyssä. Se on luonteeltaan kovin kiltti, isänsä tapaan erittäin sopeutuvainen ja muutenkin helppo kaveri – sen kanssa ei ole ollut juuri ongelmia ja elämä sen kanssa on ollut helppoa. Minun luonani vieraillessaan Taiga on ollut kuin kotonaan, tullut kaikkien kanssa toimeen ja olenkin siihen erittäin tyytyväinen.

Taiga siirtyi 4-vuotta täytettyään haltijansa Leenan omistukseen, eikä se saanut Ikuisesti-pentuja. Haluan kiittää Leenaa ystävyydestä ja Taigan erinomaisesta hoidosta.

Leena-emännän kertomaa Taigasta:
”Jos Taiga pitäisi kuvailla kolmella sanalla niin ne olisivat, luotettava, sopeutuvainen ja innokas. Taiga nauttii, kun pääsee harrastamaan yhdessä eikä harrastuksissa intoa puutu. Taigaan on aina voinut luottaa ja se onkin hyvin kuuliainen koira, tietysti hieman oveluutta täytyy ollakin luonteessa. Taiga onkin erittäin sopeutuvainen ja olen kuljettanut Taigaa mukanani paikasta toiseen pennusta asti. Joten se onkin välillä hyvin kiintynyt omistajaansa. Mitä vanhemmaksi Taiga on kasvanut, siitä on tullut rauhallisempi ja monet ihmisetkin tykästyvät siihen helposti juuri sen rauhallisuuden ja sopeutuvaisuuden takia. Taiga onkin juuri sellainen koira josta haaveilin, etenkin, kun toivoin sen muistuttavan rauhallista isäänsä Onnia. Haavena itselläni olisi, että pääsisin tulevaisuudessa Taigan kanssa kokeilemaan TOKOa kisoissa asti.”

14974_10151287868433737_1621779600_n 1625662_10152209783179264_1162529025_n Onni ja Taiga – Kopio

LTE

18.5.2014, Kouvola, tuom. Pirjo Ojala-Laine & Johanna Cederlöf

[table “” not found /]

Näyttelytulokset

[table “” not found /]

Sukutaulu

FI & EE MVA TK1 AD Miskajasmin Kuunloiste FI & LT MVA Lappjedi Lapin Loimu FIN MVA Viksalan Ardna
Staalon Elik-Siiri
Miskajasmin Eriina Fidelis Miiko
FIN MVA Nepukatin Jasmin
Utuniityn Aurinkoneiti Lecibsin Sakarias Lecibsin Markkus
Lecibsin Soffi
Fihtolas Venni FIN MVA Lecibsin Hukkaputki
FI MVA Mopedimuorin Ehta Nauru