Uutiset

30.6.2024

Usva korkkasi näyttelykehät ollen Riihimäen pentunäyttelyssä PPEK2 KP, tuomarina Anneli Pukkila. Onnea Tiia ja kiitos! 

13.6.2024

Taisto, Teppo ja Martta kävivät silmätarkastuksessa - kaikkien silmät edelleen terveet. 

2.6.2024

Teppo kävi Kotkassa koirien huvipoistossa eli se luonnetestattiin ja lopputuloksena oikein koiran itsensä näköinen rivi - loppupisteet +125, laukauskokematon. Tuomareina Paula Immonen ja Tarja Matsuoi. 

5.5.2024

Tepolle rally-tokon ensimmäinen AVO HYV 83p. Rutiinit ovat kovasti hukassa, mutta perusasiat Teppo hoiti mallikkaasti ja iloisesti.

Käytiin Tarmon kanssa kaverikoirakurssilla ja Tarmo läpäisi soveltuvuuden arvioinnin - katsotaan, josko me ehdittäisiin joku kerta ilahduttamaan muitakin sen kiltillä ja rauhallisella olemuksella. Tarmo oli arvioinnissa täysin oma itsensä ja saatiin kovasti kehuja meidän välisestä suhteesta. 

Tarmon lapsista B. Yöperhonen ja Ystävän Laulu ovat ehtineet korkkaamaan junnukehät. Pihlalle ekan viikon saldoksi eka junnuserti ja kaksi VARA-SERTiä, Nennalle SA. Hyvä tytöt, onnea! 

17.3.2024

Rotuyhdistys palkitsi viime vuoden menestyneitä ja Taistosta tuli vuoden 2023 tulostensa perusteella vuoden monitoimikoira-kategorian 1. Hyvä Taisto, meillä olikin todella hieno vuosi! 

Ilo 7,5kk, kuvasta kiitos Oona!

7.3.2024

Kouvolan ryhmänäyttelyssä Kirsi Honkasen syynissä meidän joukkueesta Ilo tuloksella PEK2, Taisto AVO ERI2 SA ja veteraaniosasto, joka hienosti VET ERI1 SA PU2 VSP-vet. Erityisesti ensikertalais-Ilolle saatiin mukava kokemus ja iän mukainen arvostelu. Hyvä Oona!

Usva muutti sijoituskotiinsa Lahteen! Onnea matkaan pieni!

Taisto jalostustarkastettiin hyväksytysti ulkomuodon- ja luonteen osalta, tarkastajana Esa Ruotsalainen.